tiistai 22. toukokuuta 2018

Ilonaiheita...

Tällä hetkellä minua ilahduttaa monikin asia. Kuten vaikkapa nämä: 

Aurinko paistaa mutta ei liian voimakkaasti. On sellaista mukavan lämmintä. Tarkenee hameella mutta ei tarvitse hikoilla tai etsiä varjoa jatkuvasti. Olisipa täällä tällaista ympäri vuoden...


Olen myös iloinen siitä, että asumme täällä Gran Canarian eteläosassa jossa saamme nauttia sinisestä taivaasta lähes vuoden jokaisena päivänä. Toisin oli Las Palmasissa asuessamme jossa taivas oli harmaa suurimman osan vuodesta. 

Ja yhä enemmän tämä etelässä asuminen ilahduttaa kun katselee päivittäin uutisia Las Palmasista. Onnettomuudet ja niistä seuraavat jäätävät ruuhkat ovat nykyään joka päiväinen riesa. Onneksi ei enää tarvitse siellä ajella kuin joskus satunnaisesti. 


    

Olen myös iloinen tämän viikon uutisista sillä saarten asukkaat ovat saamassa merkittävän alennuksen mantereen välisistä lennoista tulevaisuudessa. Tähän asti alennus on ollut 50 % mutta kesäkuun lopusta lähtien alennus tulee todennäköisesti olemaan 75 %. Jospa tästä eteenpäin yhteydet mantereelle olisivat vähän järkevämmän hintaisia niin siellä tulisi ehkä käytyä useamminkin. 
Erityisesti tällä ja viime viikolla on ilahduttanut Suomen sää! Oon niin iloinen kaikkien suomalaisten puolesta että Suomessa on saatu nauttia upean kesäisistä keleistä jo näin toukokuussa! Pitkän, pimeän ja kylmän talven jälkeen tämä on täysin ansaittua. Nauttikaa, suomalaiset!!  
Olen myös iloinen siitä, että täällä ei tosiaan ole vielä niin kesäistä eikä ole mikään kiire, että kesä saapuisi. Onneksi kuitenkin uima-altaan vesi alkaa olla jo uimalämpöistä eli olemme päässeet myös allaselämän makuun. Ja iloitsen myös siitä, että pikkuneiti oppi viime viikolla hyppäämään jo pää edellä veteen. Ihan huippua! Iloitsen myös siitä, että perjantaina pääsen taas parturiin. Ja tällä kertaa suunnitelmissa on pientä vaihtelua. Tässä vähän ideoita kesän varalle... saa nähdä, että olenko parturin jälkeen vielä yhtä iloinen :-) 


 Kovasti ilahduttaa myös se, että viikonloppuna pääsemme pikareissulle mantereelle. Suuntana Sevilla ja puolison veljenpojan rippijuhlat. Emme tosin kauheasti ehdi Sevillasta nauttimaan sillä sunnuntai-iltana suuntaamme jo takaisin mutta pientä vaihtelua arkeen. Ja ilahduttavaa on myös se, että koulua on enää jäljellä kuukauden päivät. Tätä tietä on tullut noustua koululle jo ihan riittävästi. Tämän viikon jälkeen on enää neljä viikkoa ja sitten on edessä kesäloma! Myös monet muut jutut ilahduttavat minua tällä hetkellä. Kuten se, että itsellä on viimeistelyä vaille valmis tämän lukuvuoden viimeinen koulutyö. Ja se, että ystävien tytär pääsi sairaalasta aiempaa nopeammin sillä tervehtyminen lähti hyvin käyntiin. Minua ilahduttaa myös se, että olemme pysyneet terveinä. Sekä tietysti se, että elämässä on kaikki aika lailla hyvin tällä hetkellä. Nautitaan siis tästä hetkestä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti