keskiviikko 24. toukokuuta 2017

10 vuotta profiilikuva elämää

Blogeissa kiertää tällä hetkellä haaste "10 vuotta profiilikuva elämää" eli tarkoituksena on esitellä Facebookin profiilikuvien kautta elämää 10 vuoden ajalta. Ensimmäinen profiilikuva näyttäisi olevan juurikin vuodelta, tarkemmin syyskuulta 2007 eli vajaan 10 vuoden takaa. 

Tässä siis 10 vuotta elämääni profiilikuvien kautta!

Vuosi 2007: kuva on otettu Montenegron Tara-joelta. Olin tuona kesänä viimeistä vuotta töissä oppaana Balkanin alueella, ensin Kroatiassa ja loppukesän Montenegrossa. Yksi retkistämme suuntautui raftingveneillä Tara-joen mielettömiin maisemiin. Upea paikka! Kuvan otti paikallisoppaamme.

-

Vuosi 2008: Tämä kuva on otettu Suomessa, automaattilaukaisulla vanhempieni entisessä kotitalossa. Pari päivää aikaisemmin olin käynyt laittamassa hiustenpidennykset.


Vuosi 2009: Tämä on otettu syyskuussa Fuerteventuralla, jossa olin silloin töissä ja itse asiassa talven jälkeen jäin sinne sitten vakituisesti asumaan. Ensiaskelia leijasurffauksen parissa, takana juuri alkeiskurssi. Kuvauspaikka on meidän vakioranta Flag beach ja kuvan on ottanut rakas puolisoni.


Vuosi 2010: Kuva on otettu helmikuussa Madridin lähellä sijaitsevassa minimaalisessa Valdeski-laskettelukeskuksessa. Olin juuri hiljattain oppinut lumilautailemaan eli treenaamaan piti päästä aina kun siihen vain oli mahdollisuus.  Jäätävänkylmä sää ei edes menoa haitannut. Kuvan on ottanut rakas puolisoni.


Toinenkin kuva samalta vuodelta, otettu heinäkuussa Mauritiuksella. Tämä kuva on myös blogini otsikkokuva. Otettu heinäkuussa Mauritiuksella, joka oli ikimuistoinen seikkailureissu. Kaksi viikkoa parasta kitesurf-rantaa etsimässä, kävimme myös Rodriguesin pikkusaarella ja lopulta päädyimme tuonne kuuluisalle Le Mornen kiterannalle.


Vuosi 2011: Kuva on otettu juhannuksena entisellä kotisaarella Fuerteventuralla ja ihan kotona. Pikkuneidillä ikää muutama viikko. Kuvan on ottanut lapseni rakas isä.


Vuosi 2012: Kuva on otettu Sierra Nevadalla maaliskuussa. Ensimmäinen laskettelureissu pikkuneidin syntymän jälkeen. Kuvan on ottanut puolison veli sillä vuorottelimme hoito- ja laskuvuoroja puolison kanssa.


Vielä toinen lumikuva samalta vuodelta, elokuussa Galician rannikolta pohjois-Espanjassa. Olimme siellä Espanjan isovanhempien kesäasunnollla viikon verran ja kävimme useana päivänä puolison kanssa melomassa kun abuelot toimivat lastenvahtina.


Vuosi 2013: Jälleen kerran harrastuskuva... Tällä kertaa taas entiseltä kotisaarelta Fuerteventuralta. Tuolloin asuimme jo Las Palmasissa mutta kitesurf-harrastus sekä ystävät vievät meitä usein minilomalle tuolle mahtavalle saarelle. 


Vuosi 2014: Kuva on Las Palmasin kodista ja pikkuneidin ensimmäisiä kunnon leivontatuokioita. Ikää hänellä 3 vuotta, synttärit olivat juuri takana. Leivoimme muffinsseja. Yhteiset leivontahetket kuuluvat edelleen meidän harrastuksiin.


Samalta vuodelta löytyy toinenkin profiilikuva, joka on syyskuussa Suomessa otettu perhepotretti.


Vuosi 2015: Tämä profiilikuva on otettu Pariisin Disneylandissa, jossa olimme toukokuussa. Pikkuneiti eli juuri aktiivisinta prinsessavaihetta, joten reissu oli ikimuistoinen. Mukana olivat myös puolison veli tyttöystävänsä ja poikansa kanssa sekä Espanjan isovanhemmat, jotka maksoivat reissun.


Samalta vuodelta on vielä toinenkin profiilikuva, joka on otettu Grandvalirassa, Andorrassa. Pikkuneiti menossa ensimmäistä kertaa hiihtotunnille ja rakkaus harrastukseen syntyi. Tuosta paikasta onkin tullut meidän vakituinen lumilomakohteemme sillä se on sopivan matkan päässä ja laskettavaa riittää meille ihan riittävästi. Myös sääolosuhteet ovat aina suosineet meitä.


Ja vielä kolmaskin profiilikuva samalta vuodelta, tällä kertaa Pori Jazzeilla otettu rakkaan ystävän toimesta.

Ja vielä neljäskin samalta vuodelta. Tämä on ollut selvästi vilkas vuosi kun kuvat ovat vaihtuneet tiheään. Tällä kertaa Rovaniemeltä! 

Vuosi 2016: Kuva otettu kesällä Suomessa, Porissa. Cityjuhannusta viettämässä ystävien kanssa Porissa.

Sama vuosi ja kuva kesäiseltä Saksan reissulta.

Ja vielä kolmaskin kuva samalta vuodelta, tällä kertaa joulun viettoa Malagassa. 


Vuosi 2017: Nykyiseltä kotisaarelta Gran Canarialta, Guayadequen rotkolta. Sieltä löytyy vanhoja luola-asuntoja, joista osa on muutettu ravintoloiksi. Kävimme siellä tammikuussa retkellä Espanjan isovanhempien kanssa.


Vuoden toinen profiilikuva on Andorran reissulta, jossa olimme ison ystäväseurueen kera ja myös lapset olivat tietysti mukana. 


Vuoden kolmas kuva on otettu huhtikuussa syntymäpäivänäni. Ikää 41 vuotta. Niin ne vuodet menee... 


Ja tämän hetkinen profiilikuva on sitten tämä, itselaukaisulla Suomessa pikaisesti otettu. 10 vuotta profiilikuva elämää! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti