sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Viikonlopun tunnelmia

Tämän viikonlopun olemme ottaneet rauhallisesti ja nauttineet kotosalla olosta. Sataiden jälkeen aurinko on jälleen palannut mutta talven tulon huomaa jo. Enää ei lämpötila juurikaan nouse 25 astetta korkeammaksi mutta toisaalta ihan hyvin tarkenee. Öisin on sitten viileämpää ja parina aamuna on ollut jopa 17 astetta ja se on pitkän & lämpimän kesän jälkeen tuntunut aika viileältä. 


Las Palmasissa olen päivisin käyttänyt jo pitkiä housua mutta t-paita päällä on sentään pääasiassa vielä pärjännyt. Täällä etelässä näin päivisin pärjää hyvin shortseissa ja on täällä vielä päivällä ihan allaskelejäkin. Tänäänkin olimme pikkuneidin kanssa 1.5 tuntia altaalla - tosin uima-altaan vesi tuntui jo aika viileältä. Kyllä siinä vielä ui, kunhan pysyy koko ajan liikkeessä.. Ei pitäisi valittaa kun Suomessa eletään jo täyttä talvea. Mutta.... olisihan se lämmitetty uima-allas ihan kiva...
Mutta toisaalta ihan kivaa tässä "talvessa" on myös se, että päivälläkin jaksaa olla pihalla eikä aurinko paahda enää niin kuumasti kuin kesällä. Ja esim. leikkipuistoon voi suunnata ihan vaikka keskellä päivää, ei enää vasta iltakuuden jälkeen. 

Eilen kävimme testaamassa meille uuden leikkipuiston tässä lähellä. Kiva paikka ja palaamme tänne varmasti uudelleen. Ei mikään suuren suuri mutta pikkuneiti tykkäsi koska oli ensimmäinen puisto tällä saarella josta löytyi karuselli.
Elokuviin piti mennä lauantai-illalla mutta sitten naapurit tulivat yllätysvisiitille ja sen jälkeen olikin jo liian myöhä. Mutta onneksi elokuvailtaa voi viettää myös kotosalla. Trolls-elokuva piti mennä katsomaan mutta ehtiihän sinne vaikka ensi viikonloppuna.


Viikonlopun aikana on tullut myös leivottua - taatelikakkua sekä sitruunaista piimäkakkua. Ensimmäinen ei ollut kovin onnistunut ja lensikin roskikseen aika nopeasti mutta jälkimmäinen oli onnistunut ja hävisi kokonaan saman päivän aikana. Reseptin laitoinkin jo jakoon aikaisemmassa kirjoituksessa.


Tärkeintä tässä viikonlopussa on kuitenkin ollut se rauhallisuus. On ollut aikaa olla ja touhuta pikkuneidin kanssa. Ja onneksi naapurin tytöstä neiti sai myös leikkiseuraa.


Huomenna sitten taas maanantai ja arki. Tuleva viikkoon aika kiireinen koska lauantain järjestämme Suomi-koulun kirppis-myyjäiset ja sen järjestelyn parissa on puuhaa. Leipomista, omien kirppistavaroiden läpi käymistä ja hinnoittelua, koulun logolla varustettujen tuotteiden tilauksia jne. Mutta varmasti aika huippu tapahtuma tulee ja toivottavasti saamme paljon rahaa kerättyä koulun toimintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti