perjantai 18. marraskuuta 2016

Hei, meillä leivotaan!

Tänään on ollut melkoinen leivontailtapäivä. Uuni on käynyt kuumana klo 16 lähtien eli siitä asti kun Las Palmasista pääsin kotiin iltapäivällä. Nyt takana on 5 tuntia leipomista ilman taukoja mutta vihdoin ja viimein alkaa olla valmista. Enää pitää muutamat cupcaket kuorruttaa.

Kaikki  tämän päivän tuotokset menevät huomisille Suomi-koulun kirppis-myyjäisille. Osa myydään sellaisenaan (kakut) ja osa menee sitten kahvilaan myyntiin. 


Kuivakakkuja valmistui myyntiin neljä kappaletta: maustekakku, taatelikakku, sitruuna-inkiväärikakku ja tiikerikakku.  Taisin tuplata tänään elämäni aikana leivottujen kuivakakkujen määrän. Eivät ole omia suosikkeja joten niitä ei ole juurikaan tullut tehtyä...  

 Korvapuusteja kahvilaan myytäväksi. 

Joulutorttuja ja näiden lisäksi gluteenittomia joulutorttuja. 


Minttusuklaamuffinssit  ja lisäksi valmistui vaniljamuffinsseja sekä gluteenittomia sitruunamuffinsseja (tai cupcake, koska kuorrutetta päällä...). Mutta niistä ei nyt ole kuvia, koska ne odottavat vielä kuorruttamista. 


Toivotaan, että kirppis-myyjäiset onnistuvat huomenna loistavasti. Vähän lyhyellä varoitusajalla ne kasattiin mutta töitä on tehty kovasti ja uskoisin, että hieno tapahtuma saadaan aikaiseksi. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti