sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

10-vuotissynttärit Valencian tapaan

Eilisen päivän vietimme Valenciassa, jossa vietettiin ystävän pojan 10-vuotissynttäreitä. Saavuimme Valenciaan aamulla ja jatkoimme matkaa seuraavana aamuna. Intensiivinen visiitti siis. Ja vähän hulluahan tuo oli matkustaa Valenciaan 24 tunnin takia, etenkin kun edessä oli vielä 3 tunnin ajomatka Madridiin. Mutta mitäpä sitä ei tekisi ystävien vuoksi. Nämä ystävät ovat vielä siinä mielessä erikoistärkeitä, että perheen isä oli puolisoni hyvä ystävä ja hän kuoli muutama vuosi sitten työtapaturmassa. Ystävät ovat kuitenkin pitäneet tiiviisti yhteyttä ja tästä syystä monet matkasivat kauempaakin näitä synttäreitä varten.


Synttärit järjestettiin Masia Vistalegre-nimisessä ravintolassa, jossa tarjolla oli ihan kunnon lounas juomineen. Baari oli avoinna koko päivän iltaan asti ja pääruoaksi pöytään kannettiin paellaa, Valenciassa kun oltiin. Olipa hyvää! Lapsille oli ruokatarjoilun jälkeen erilaista ohjelmaa eli aikuiset saivat syödä ja seurustella rauhassa tuntikausia.


Ihan halvaksi eivät juhlat varmastikaan tulleet sillä jo ruokapuoli taisi maksaa lähemmäs 30€ /hlö ja siihen juomatarjoilut päälle. Mutta ihan huippupäivä oli - itse sankari oli tyytyväinen ja kaikki vieraat myös.
Iltaan astihan siellä meni. Itse suuntasin pikkuneidin kanssa hotellille klo 20 mutta jatkoille lähtijöille oli mennyt puoleen yöhön asti. Jatkojen ohjelmana oli jalkapallon EM-kisojen peli ja pizzaa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti