sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Synttäriyllätys ystävälle

Miten yllättävää ystävä tärkeänä päivänä? No, ilmestymällä yllättäen paikalle. Vaikka pahvilaatikossa!

Näin tein eilen. Paras ystäväni Suomessa vietti eilen 40-vuotissynttäreitään isojen juhlien muodossa. Olin etukäteen ilmoittanut, että en valitettavasti pääse paikalle koska Kanarialta Suomeen ei mukamas löytynyt sopivia lentoja. Mutta kyllähän sitä aina pääsee, jos vain haluaa. Ja niinpä meillekin oli lennot tosiasiassa varattuna niin, että ehdimme Suomeen jo perjantai-iltana. Tosin ystäväni ei sitä tietenkään tiennyt.

Eilen sitten ilmestyin paikalle legendaarisesti ihan pahvilaatikossa. Vanhempani olivat hankkineet pyynnöstäni ison pahvilaatikon, jonne mahduin sisälle melkein kokonaan. Niin, että jalat vain jäivät osittain ulos jotta pystyin kävelemään laatikko päälläni. Ja yllätys oli melkoinen kun terassille ilmestyi yllättäen pahvilaatikko. Vielä siinäkään vaiheessa ystäväni ei osannut arvata että olisin sisällä. Joten hauska oli yllätys, kun heitin laatikon pois niskastani ja ilmaan lensi konfetteja. Yllätys!!

Hauskat juhlat vietimme ja melkeinpä 12 tuntia tuli juhlittua. Kello 02.30 lähdin fillaroimaan kohti kotia. Onneksi vanhempani asuvat vain vajaan 15 min pyöräilymatkan päässä, joten kylmäkään ei yllättänyt kuin pyöräilin suomalaisessa suviyössä kotiapäin. Olipa sekin mahtava kokemus. Tosin hanskat laitoin suosiolla käsiin, sen verran viileää kuitenkin oli. 

Ihan huippuilta ystävien kanssa, suomi-elämää parhaimmillaan. Voileipäkakkua, täytekakkua, erilaisia salaatteja, grillimakkaraa ja muita herkkuja tietysti juomatarjoilujen kera. Porepaljuilua, saunontaa ja karaokea. 

Me ollaan jo 40-vuotta!!!

Tässä laatikossa ilmestyin paikalle, tosin kuvassa boxi on nurinpäin eli tuo reikä oli jalkoja varten.

Lahjaksi vein pullon shamppanjaa sillä jo joululahjaksi olin ostanut 40-v. lasinEi päässyt illan aikana nälkä yllättämään...

Porepaljussa tuli lilluttua useampi tunti!!

Ja lopuksi tietysti karaokea ja tanssia. Itsekin päädyin kerran lavalle vaikka en kyllä yleensä karaokea todellakaan harrasta. E viva Espanja -kappaleelle en voinut sanoa ei...Myös sää suosi juhlimista. Muutama lyhyt, tihkusadekuuro yllätti iltapäivän aikana mutta myös aurinko ilahdutti. Lämpöäkin oli sen verran että ihan neuletakilla tarkeni koko päivän&illan ja yöllä sitten siirryttiin lämmitettyyn puutarhatelttaan.

Mahtava aloitus Suomi-lomalle. Tästä nautitaan seuraavat kaksi viikkoa!1 kommentti:

  1. Ihan mahtava yllätys ja varmasti oli tärkeää ystävällesi. Itsekkin tykkään järjestää yllätyksiä, mutta kukaan ei ole minua yllättänyt. Kerran kaverilla oli tuparit ja muille olin yllätyksenä saunassa kun hän esitteli asuntoa. Hihii, niin hauskaa.
    Terkkuja Saksasta www.suomalainenimallgau.blogspot.de

    VastaaPoista