torstai 5. toukokuuta 2016

Kuluneen viikon tunnelmia

Meillä on kulunut viikko mennyt aika lailla rauhallisesti ja kotosalla sillä pikkuneitiin on vähän sairastellut. Mutta onneksi nyt jo takana pari tervettä päivää ja koulussakin oli jo tänään. Kuten myös tanssitunnilla. Enää on vähän yskää jäljellä mutta hyvin on muuten päästy tästä flussasta eroon. 

Viime perjantaina neiti ei ollut siis kuumeen takia koulussa vaan vietimme "etäpäivän" kotona. Kuume kun laski heti aamun jälkeen ja neiti oli koko päivän hyvin virkeä ja kaipasi tekemistä. Ja kaikenlaista sitten puuhasimmekin päivän aikana. 


 

 

 Lauantaina ja sunnuntaina  neiti olikin sitten paljon väsyneempi vaikka vaikka ei kuumetta ollutkaan ja yötkin neiti sai tosi hyvin nukuttua kovasta yskästä huolimatta. Päivät menivät lähinnä kotona kirjoja lukiessa, piirrellessä ja elokuvia katsellessa.

Maanantaina oli taas sitten energiaa enemmän ja silloin kävimme iltapäivällä jopa läheisessä Holiday World-puistossa. Neiti sinne halusi koska olimme etukäteen puhuneet, että vappuna sitten mennään. Mutta sunnuntaina jätimme vierailun kuitenkin suosiolla väliin. Neiti tykkäsi mutta selvästi huomasi, että ihan 100 % ei ollut vielä kunnossa. 

 

Ja niinhän sitten kävi, että tiistaina neiti heräsi taas kuumeisena, joten päivä otettiin taas rauhallisesti. Onneksi puoliso oli vapaapäivän vietossa eli pääsin itse aamulenkille. Jotain hyvää näissä kotipäivissäkin - pitkästä aikaa tuli tehtyä kaksi pidempää juoksulenkkiä peräkkäisinä päivinä ja niiden jälkeen oli huippua pulahtaa uima-altaaseen! 

 ¨¨¨¨Onneksi aamun jälkeen kuume heti laski itsestään mutta päivän otimme kuitenkin aika rauhallisesti kotona. Itse piipahdin iltapäivällä vielä hiustenleikkuussa. Tällä kertaa suuntasin ystävän suosituksesta Henna-nimisen suomalaistytön Taika Hair- parturiin, joka sijaitsee tuossa Playa del Inglesin alkupäässä. Ja hyvä suositus olikin - olen erittäin tyytyväinen tulokseen! 

Aika monta senttiä lähti mutta nyt on kivan lyhyt ja raikas kesälook. 
 

Keskiviikon neiti vielä keräsi energiaa kotona vaikka ei kuumetta enää ollutkaan. Ja energiaakin oli taas tuttuun tapaan. Joten vietimme taas "etäpäivän" koulusta eli teimme kaikenlaisia aktiviteetteja, pikkuneidin toiveet huomioiden. Totta kai.  Kia sai viime reissulla serkkupojalta lahjaksi pari hauskaa tehtäväboxia, joissa oli sisällä erilaisia experiment-kortteja eli erilaisia lasten "tietellisiä" kokeita. Neiti tykkää tuonlaisista jutuista kovasti ja ne ovat aina Kian ja papin yhteinen juttu. Ei siis ihme, että käytännössä koko päivä meni melken niiden parissa! 

Tässä tehtiin ilmapallo "rakettia" 
 

Myöhemmin neiti halusi myös testata, että pystyykö raketilla matkustamaan. Joten erilaiset pikkunuket pääsivät raketin kyytiin. Neiti kirjasti nukkejen nimet ja painot paperille, jotta olisi helppo sitten katsoa että mikä on kevyin ja mikä painavin.  

               

                       Toki myös harjoittelimme vähän kirjaimia sekä lukemista. 
Tänään sitten palasimme takaisin "arkeen" eli neiti oli koulussa ja myöhemmin vielä tanssitunnillakin. Eli näyttää siltä, että flunssa on tällä erää selätetty. Ellei se sitten seuraavaksi iske minuun... 

Huomenna onkin jo perjantai ja edessä taas viikonloppu. Eli aikamoinen miniviikko meillä tällä kertaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti