sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Vieraita Suomesta

Tällä viikolla meillä on ollut tärkeitä vieraita Suomesta eli mummu ja pappa. Kaikkea ,kivaa olemme tehneet viikon aikana mutta tietysti tärkeintä on ollut viettää aikaa yhdessä. Vaikka kaukana asummekin niin onneksi aika usein ehdimme kuitenkin näkemään - viimeksi olimme Suomessa joulukuussa, nyt saimme isovanhemmat tänne ja seuraavaksi sitten taas kesäkuun lopussa suuntaamme Suomeen. Eli vuoroin vieraissa :-)Tällä viikolla Kia on vähän "lintsannut" koulusta (koulussa vain kahtena päivänä...)ja näin olemme saaneet viettää vähän enemmän aikaa yhdessä. Onneksi näitä ei neidin koulussa katsota mitenkään pahalla vaan päinvastoin - koulussa ollaan sitä mieltä, että isovanhempien kanssa yhdessä vietetty aika on myös arvokasta ja siinä oppii myös tärkeitä asioita. 

Iltapäivän rantaleikkejä Maspalomasin rannalla
 


Aurinkoinen aamupäivä Anfin rannallaHoliday worldin tivolissa tuli käytyä parina iltana

Puerto Moganissa kävimme perjantaimarkkinoilla ja samalla reissulla teimme myös sukellusveneretken. 


 

 

Olemme päässeet Jesuksen kanssa myös viettämään kahdenkeskistä aikaa kun isovanhemmat ovat pitäneet Kialle seuraa. Olemme treenailleet yhdessä salilla, käyneet juoksemassa ja vastapainoksi sitten ravintolaillallisia. 

Kävimme jälleen Fusion-nimisessä ravintolassa, joka sijaitsee tuossa Playa del Ingelsin puolella. Tästä paikasta on tulossa meidän uusi lempiravintolamme. Ruokalista ei ole kovinkaan laaja mutta herkullista aasialaista ruokaa on tarjolla. Erityisesti keitot ovat tässä paikassa todella maukkaita. Kävimme myös Melonerasin puolella Sushimex-ravintolassa. Hyvää oli sielläkin. 

Tällä viikolla olen treenaillut pääasiassa täällä etelässä ja salilla olen käynyt tuossa San Agustinin puolella box35100-crossfit salilla. Tai kyseessä ei ole virallinen crossfit-sali mutta kuitenkin samalla menetelmällä mennään. Ihan ok paikka mutta tykkään kyllä enemmän omasta Crossfit Canarias-salista Las Palmasissa. Paremmat valmentajat ja tehokkaammat treenit. Mutta toki ajaa asiansa. Ensi viikolla tulee varmaankin tehtyä enemmänkin juoksulenkkejä koska ensi viikolla ei ole pikkuneidillä koulua pääsiäisviikon takia. Eli tuskin tulee ajeltua treenejä varten tuota 100 km lenkkiä... Mutta onneksi treenailu onnistuu täällä kotinurkissakin. Voi olla, että käyn testaamassa myös jonkun virallisenkin crossift-salin sillä niitäkin on täällä etelässä nykyään kaksi kappaletta (crossfit Maspalomas ja crossfit Playa del Ingles).  

Mutta hyvä välillä myös tehdä juoksulenkkejä vaikka ne eivät olekaan omia lempitreenejä. Toimivat hyvänä persuskuntotreeninä. Ja kun reilun kolmen viikon päästä on edessä Bestial race-kisa niin siinäkin mielessä hyvä vähän treenata tuota juoksupuolta.


 

Tänään on kuitenkin vietävä mummu ja pappa takaisin lentokentälle sillä viikon loma on nyt ohi. Mutta onneksi kohta taas nähdään!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti