sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Viikonlopun touhuja

Viimeinen viikonloppumme Las Palmasissa on sujunut hyvin rauhallisissa tunnelmissa, pääasiassa kotosalla. Olemme hieman pakkailleet tavaroita, nauttineet kauniista ilmoista ja viettäneet aikaa yhdessä. Oli hyvä hetki rauhoittua ja kerätä energiaa tulevaa viikkoa varten. Edessä on remontin viime hetket ja torstaina sitten muutto saaren eteläosaan. Mutta sitä ennen on siis vielä paljon tekemistä. 

Lauantaina saimme nauttia kerrassaan mahtavasta päivästä. Keli oli lähes kesäinen sillä aurinko paistoi täällä Las Palmasissakin kirkaalta taivaalta ja lämpöä oli vielä iltapäivällä viiden aikaan yli 25 astetta. Aika mahtavaa! Edelliset kaksi talvea ovat olleet historiallisen kylmiä ja sateisia, joten nyt on sitten menossa harvinaisen lämmin ja kuiva talvi. No, kohta ei enää tarvi näitäkään pohtia kun asumme saaren eteläosassa jossa hyvät ilmat hellivät lähes tulkoon ympäri vuoden. Toki kesän ja talven välillä on iso ero lämpötiloissa mutta kuitenkin aurinkoa ja lämpöä riittää myös talvella. 

Eilen olisi ollut melkeinpä auringonottokelit mutta ihan siihen emme sentään lähteneet. Sitä ei jotenkin osaa keskellä talvea lähteä rannalle ottamaan aurinkoa - vaikka aika paljon väkeä rannalla olikin sitä harrastamassa. Ehkä kuitenkin matkailijoita suurin osa.. Paikallisille talvi on talvi. Me vietimme iltapäivää rannalla sijaitsevassa leikkipuistossa, joka onkin meidän suosikkipaikkoja Canterasin rannalla. Yleensä paikalla on myös paljon lapsia eli Kialle oli leikkiseuraakin tarjolla. Lauantailaiskuuden kruunasi Telepizza kotiintuotuna... 
 

Sunnuntaina suuntasimme aamupäivällä heti elokuviin. Tällä kertaa kävimme katsomassa Alvin ja pikkuoravat reissussa -elokuvan. Suomessa tämä taitaa tulla ensi-iltaan vasta helmikuussa mutta täällä pyörii jo. Suosittelen! Elokuva tarjoaa hauskoja hetkiä myös aikuisille - en muista nauraneeni näin paljon pitkään aikaan... Viime aikoina on tullut katsottua pääasiassa näitä kokoperheen elokuvia ja itse asiassa ne ovat nykyään tosi hyviä ja laadukkaita. Tehty niin, että aikuisillekin elokuvakokemus on erittäin viihdyttävä. Seuraavaksi pitää päästä katsomaan Secret life of pets eli lemmikkien salainen elämä. Siitä tuli traileri ennen elokuvan alkamista ja vaikutti erittäin hauskalta. Tosin mitään ensi-iltapäivää ei vielä mainostettu eli voi mennä vielä muutama kuukausi ennen kuin tämä on katsottavissa. Sitä ennen vuorossa vähän teatteria - ensi kuulle varattu liput viidakkokirja-musikaaliin ja sitten huhtikuussa olisi vuorossa Disney on Ice. 
Elokuvan jälkeen laiskotti sen verran, että ruoanlaitto ei houkutellut joten menimme elokuvateatterin vieressä olevaan wok-ravintolaan syömään. Canarywok on paikan nimi ja tarjolla on valtava määrä kiinalaista sapuskaa ja myös jonkin verran susheja. Ei nyt mikään paras käymäni kiinalainen mutta ei huonoinkaan. Ruokaa saa siis syödä niin paljon kuin napa vetää ja virvoitusjuomat kuuluvat myös hintaan. Aikuisilta buffet maksaa n. 15 € ja lapsilta 8.50 €, arkisin hinta on hieman edullisempi. Valinnanvaraa oli runsaasti ja laatukin oli ihan ok. 


Huomenna onkin sitten heti aamusti suunnattava Crossfit-treeneihin näitä viikonlopun sapuskoja sulattamaan. Ja sen jälkeen uuteen kotiin siivoilemaan... Sitä puuhaa onkin tiedossa reilusti tulevina päivinä - se remontin ihanin osuus :-)  Mutta ei voi valittaa - kyllä omaa, uutta kotia on kiva siivota! 

Jotta viikonloppu ei mennyt ihan vain syöpöttelyksi niin onneksi aamupalat on tullut syötyä terveellisesti. Kahvia kollageenin kera ja viherpirtelöä. Pinaattia, kurkkua, varsiselleriä, minttua ja ananasta. Hyvää ja niin terveellistä! Nyt on sitten kerätty energiaa ja ladattu akkuja ensi viikkoa varten. Joten ei muuta kuin siivous- ja muuttoviikko käynnistyköön! 

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva löytää uusi espanjablogi. Tänne pitää palata paremmalla ajalla!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa mukaan! Itse tykkään lueskella paljon ulkosuomalaisten blogeja, tosin viime aikaisten remontti- ja muuttokiireiden takia on se puuha jäänyt vähemmälle huomiolle.Ja omatkin blogitekstit ovat jääneet vähän vähäisemmälle huomiolle. Mutta kohta sitten taas paremmalla energialla.

    VastaaPoista