lauantai 23. tammikuuta 2016

Loppukiri remonttiprojektissa

Remontin viimeinen vaihe on nyt menossa. Eilen oli melkoinen vipinä ja parhaimmillaan työntouhussa oli sähkömies, kaksi puuseppää, putkimies, suihkuseinän asentaja sekä keittiön Silestone-pöytätason asentajat. Ja itse siivoilin yläkerrassa. Toki vielä muutamia juttuja puuttuu mutta tänään puuseppä on viimeistelemässä keittiötä ja rapparit tulevat tasoittamaan vielä uudelleen yhden seinän. Ensi viikkoon jää sähkömiehelle vielä muutamia lamppujen asennuksia, putkimiehelle keittiön hanan&altaan sekä astianpesukoneen asennus. Ja sitten tulevat vielä maalarit viimeistelemään tänään rapatun seinän sekä Kian huoeen tehosteseinän. 

Sen jälkeen vielä sitten loppusiivous ja torstaina pitäisi olla tupa valmiina muuttopuuhiin. Tai ainakin muuttoauto on varattu iltapäivää varten! 

Eilen saatiin yläkerrassa loput ovetkin paikoilleen. Kaikki ovet ovat siis puusepän tekemät - valkoisia, yksinkertaisia ja vaikuttavat laadukkailta. Ei pitäisi äänien kantautua ovien läpi. Aika arvokkaitahan nuo olivat, noin 450 € / kpl mutta kun rautakaupan valmiit, edullisemmat ovet eivät olisi sellaisenaan sopineet niin otimme suosiolla mittatilaustyönä tehdyt.  Sähkömies asenteli eilen lappuja: Kian huoneeseen tuli hänen itsensä valitsema moderni kristallikruunu. 

 Meidän makuuhuoneeseen puolestaan isännan valitsema led-lamppu. 


Kian kylpyhuoneeseen saatiin jo suihkuseinä asennettua sekä muutkin tarpeelliset jutut. Eli nyt alkaa olla valmista. 

 

Meidän kylppäri odottaa vielä suihkuseinää, koska aikaisemmin käynyt mittamies ei ollutkaan mitannut kunnolla seinän leveyttä. No, palauttivat meille sentään mittamiehen käynnistä veloitetut 20 € takaisin. Ensi viikolla sitten paremmalla tuurilla.... Muuten meidänkin kylppäri alkaa olla valmis. 


Yläkerran vieraswc on myös suihkuverhon tankoa vaille valmis. Tässä kuvassa ei näy vielä peiliä ja lamppua mutta nekin ovat jo itse asiassa seinässä. 


Keittiössä on melkein valmista. Vielä puuttuu alakaappien ovet, jotka puuseppä asentaa tänään. Sitten vain uuni, keittolevy, jääkaappi ja astianpesukone paikoilleen. Eilen kävi Silestonen miehet asentamassa pöytätasot. Kallistahan tuokin oli: seinäkaappien ja saarekkeen tasot maksoivat yhteensä vajaa 1200 €, sisältäen kuljetuksen ja asennuksen. Toivotaan, että on hintansa arvoinen. 


Ja sitten vähän näitä ennen / nyt kuvia. Lisää ensi viikolla, kun kaikki on valmista! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti