maanantai 6. heinäkuuta 2015

Lomalla, osa 1. Suomiloman 1.viikko

Ensimmäinen lomaviikko Suomessa on ollut lähes täydellinen. Olemme saaneet nauttia ihan huippukeleistä ja viikkoon onkin mahtunut kaikenlaista kivaa puuhailua. Tässä tunnelmapaloja menneeltä viikolta.

Matka Suomeen sujui rattoisasti SAS:n siivillä ja vaihto Oslossakin meni nopeasti ja ongelmitta. Laukut kun saimme jo Gran Canarialla selvitettyä Helsinkiin asti niin ei tarvinnut niistä huolehtia välillä. Oslon kentällä söimme illallisen ja kävimme leikkimässä hetken leikkipaikalla-siinä se vajaa 2 tuntia odotusta sitten vierähti. Oli myös mukavaa kun saimme lentomatkalle tuttavaperheen matkaseuraksi, joten Kialla oli kaksi ystävää mukana matkaseurana. Helpotti kummasti myös omaa matkustamista kun neidillä oli omaa leikkiseuraa. Yhdessä sitten piirtelivät, värittivät, pelasivat ja leikkivät molemmat lentomatkat.Helsinkiin saavuimme myöhään puolen yön aikaan, joten suuntasimme Vantaa Sokos-hotelliin yöksi. Seuraavalle päivälle oli nimittäin junaliput varattuna Poria kohti. Aamupäivällä ehdimme nähdä pikaisesti hyvän ystäväni Monan kanssa ja kävimme syömässä jätskit ja pikavisiitillä Heurekassa. Kia ehti hetken myös leikkiä hotellin leikkihuoneessa.


Kesän ekat jätskipallot!

Heurekan pihan kivinäyttely oli Kian mielestä varsin mielenkiintoinen. Kyseli innoissaan kivilajien nimiä mutta hauskinta oli tietty kivien päällä kiipeily ja hyppiminen..

Junassa on hauska matkustaa...

Mummun ja Esa-pappan pihassa Pyöräilyä...Porekylpyjä...
Toriostoksilla Porin torilla

Trampoliinilla pomppimista ja muuta leikkimistä Niilo-ystävän kanssaLuvian kesäjuhlilla...Mattopyykillä...Ystävien luona grillailemassa...


Kirjurinluodon Pelle Hermanni-leikkipuisto on ihan ykkönen!!!

Itse olen ehtiny treenaamaan myös jonkin verran ja takana onkin tällä viikolla 2x 7km juoksulenkki sekä yksi 9km juoksulenkki sekä lisäksi vielä yksi crossfit-tyylinen treeni. Eli pelkäksi löhöämiseksi ei ole loma mennyt vaikka helteet ovatkin hellineet.

Nyt seuraavalle viikolle onkin luvattu sitten vähän kurjempaa keliä, kylmää ja vesisadetta.. Voi blääh! Taitaa jäädä tälle viikolle suunnitellut reissut kesäteatteriin ja Särkänniemeen odottamaan parempia kelejä. Mutta eiköhän sitä jotain mukavaa puuhaa keksitä myös tälle viikolle!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti