perjantai 10. huhtikuuta 2015

Tämän viikon touhuja

Tämä viikko on ollut taas melkoisen vauhdikas mutta niinhän se yleensä on aina loman jälkeen.. Kotona kun ei ole ollut kolmeen viikkoon, niin monenlaiset "mukavat" puuhat odottavat lomaltapalaajaa. Mutta ihan noiden normiaskareiden lisäksi olemme tällä viikolla ehtineet piipahtaa myös Museo Elderissä eli Las Palmasin tiede- ja teknologiamuseossa. Lisäksi keskiviikkona juhlimme todella lyhyen kaavan mukaan syntymäpäivääni eli kävimme syömässä pikaisesti lounasta Jesuksen kanssa. Kakkukahveja tai muuta vastaavaa ei siis ollut ohjelmassa.. Lahjaksi Jesukselta sain mielenkiintoisen keittokirjan, vanhemmilta sekä mummultani sain sähkösavustimen ja Kialta sain ihanan piirustuksen. 

  
 


Syntymäpäivä-lounaalla Segundo Muelle -lempiravintolassani, jossa tilasimme lajitelman erilaisia perulaisia kala- ja mereneläväherkkuja kuten cevicheä, mustekalaa passionhedelmäkastikkeella ja kalaa huancaina-kastikkeella. Hyvää oli, kuten aina. 


Tiistaina suuntasimme Kian tanssitunnin jälkeen tutustumaan Elder-museoon, jossa vierähtikin pari tuntia helposti. Esillä oli paljon mielenkiintoisia juttuja ja monet niistä sellaisia, että itse pääsi kokeilemaan. Joten sopii hyvin kohteeksi myös lasten kanssa. 


 


 Kotonakin olemme ehtineet touhuta kaikenlaista - olemme askarrelleet, muovailleet taikahiekalla sekä leiponeet.  

Mutta ennen kaikkea tällä viikolla olemme ulkoilleet. Kevät tuntuu saapuneen Las Palmasiin ja joka päivä olemme saaneet nauttia hienoista keleistä. Ei mitään kesähellettä toki vielä mutta sininen taivas, aurinko ja lämpöä päälle 20 astetta. Ei voi valittaa!! Tätä on Kanarian kevät kauneimmillaan... Ja siitä on siis pitänyt nauttia - joka päivä olemme viettäneet yli kaksi tuntia leikkipuistossa touhuten. 

 
Viikon on pitänyt kiireisenä myös Suomi-koulun tuntivalmistelut sillä huomenna on taas koulupäivä pitkän pääsiäistauon jälkeen. Ohjelmassa on Mikael Agricolan päivä ja suomen kielen päivä. Valmistelut ovat jääneet vähän viime hetkeen loman takia joten tämä viikko onkin sitten mennyt ohjelmaa miettien sekä paremmin Mikael Agricolaan tutustuen. Huomisesta koulupäivästä kirjoittelen sitten erikseen. 

Huomenna iltapäivällä olisi vuorossa myös teatteria eli Alfredo Kraus -auditoriossa on El patito Feo eli ruma ankanpoikanen -näytelmä ja meillä on sinne liput. Joten vähän kulttuuria myös tämän viikon ohjelmaan. Mutta sunnuntaina sitten otetaankin varmaan ihan rauhallisesti perheen parissa - ehkäpä suuntaamme rannalle, jos sää vain suosii... 

Mukavaa ja aurinkoista kevättä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti