lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kuluneen viikon touhuja

Takana on aika normaali viikko - koulua, kuntosalia, ruokaostoksia, ruoanlaittoa, siivousta, pyykkien pesua, silitystä, Kian kuljettamista harjoituksiin, leikkipuistossa käyntiä, ystävien tapaamista jne. 

Viikon ehkä positiivisimmista asioista on ollut se, että kevät on saapunut vihdoin ja viimein!! Kylmän ja pitkän talven jälkeen on ollut ihanaa ulkoilla aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Ei nyt sentään mitään rantakelejä ole ollut vielä mutta yli 20 asteeseen on jo päästy. Ja itse asiassa nyt viikonloppuna jo lähes 30 asteeseen sillä calima eli sirocco-hiekkatuuli alkoi puhaltaa viime yön aikana. Lämmön puolesta rantakelit mutta eihän tuolla hiekan harmantamassa ilmassa oikein huvita rannalla maata. Tosin tänään olimme rannan leikkipuistossa nauttimassa lämmöstä. 

Huomisen suunnitelmat vielä avoinna mutta keleistä riippuen joko eläinpuistoon tai rannalle. Ja tietysti pikku hiljaa pitäisi vähän katsoa, että mitä pakkaamme reissuun mukaan. Reissussa kun olemme 3.5 viikkoa ja aika vaihtelevissa olosuhteissa (Madridin kevät, jossa lähes 20 astetta lämmintä, Andorran lumiset ja talviset olot sekä Suomen kurainen kevät) niin pitää tarkkaan miettiä, että mukaan pakkaa. Kun ei sitä tavaraa voi ja viitsi laukkukaupalla kantaa. Mutta onneksi aika pakkausmestariksi sitä on tässä vuosien aikana jo kehittynyt :-) 

Tässä vielä viikon tapahtumia kuvina: 

Muffinssien leivontaa
 


Parque San Juan -puistossa
 

 

Pizzaa iltapalaksi... 
 


Ostoksilla El Corte Ingles -tavaratalossa.. Aurinkolasit tuli ostettua, ilmalla täytettävä poreallas jäi toistaiseksi vielä kauppaan.. 
 

Parque Doramas -puistossa Las Palmasin Las Canteras - rannalla 
Myös crossfit bunkkerissa tuli hikoiltua peräti neljä kertaa kuluneella viikolla. 
  

Mukavaa alkanutta kevättä! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti