sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Viikonlopun touhuja

Viikonloppua on Las Palmasissa vietetty jälleen melko viileässä säässä. Aurinko on kyllä paistanut kauniisti mutta lämpötilat ovat päivälläkin pysytelleet alle 20 asteessa ja lisäksi kylmä tuuli on viilentänyt ilmaa entisestään. Mutta kun on vaatteita riittävästi päällä, niin viileä sääkään ei haittaa. Tosin jälleen on käynyt monesti mielessä se, että onneksi en ole lomalla täällä... silloin voisi harmittaa... 
Lauantai aamupäivälle olimme etukäteen sopineet jo teatterireissun ystäväperheen kanssa. Tällä kertaa oli vuorossa Alfredo Kraus-auditoriossa Grimmin satuihin perustuva näytelmä, tai itse asiassa kaksi mininäytelmää. Näitä olemme käyneet aikaisemminkin katsomassa muutamaan otteeseen ja jälleen kerran pidimme esityksestä. 
Viileästä säästä huolimatta vietimme perjantai iltapäivällä mukavat pari tuntia rannalla. Emme tosin aurinkoa ottaen tai edes rantavaatteissa... Kian lempipuistossa eli Canterasin rannan hiekkaleikkipuistossa vietimme mukavan iltapäivän ja Jesus kävi sillä aikaa SUP-laudalla tekemässä pienen lenkin merellä. 


 

Lauantaina tuuli oli vielä voimakkaampi kuin mitä perjantaina mutta kaunis sää houkutteli meidät ulkoilemaan Juan Pablo-puistoon parin tunnin ajaksi aamupäivällä. Se menikin vauhdikkaasti sillä neidillä oli huippuhauskaa temppuillessa eri jutuissa.  Saimme hyvin liikuntaa ja raitista ilmaa. 


Sunnuntaina kävimme myös ulkoilemassa puistossa ja ilma oli jo hieman lämpimämpi kuin edellisinä päivinä. Mutta iltapäivällä syy siihen myös selvisi kun ilma alkoi täyttyä hiekasta eli jälleen kerran calima-hiekkatuuli saapui saarelle. Ja juuri kun eilen ehdin siivota molemmat terassit paksusta hiekkakerroksesta! Eli hukkaan meni sekin homma... Olisihan se ollut kiva saada terassit siistiksi ennen vieraiden saapumista tiistaina mutta eipä taida kannattaa siivota uudelleen sillä hiekkaa on vielä tiedossa ja sen perään todennäköisesti sateita..

Iltapäivällä suuntasimme Cuyas-teatteriin, jossa viimeistä päivää pyöri Liisa Ihmemaassa-lastenmusikaali. Liput ostimme jo etukäteen ja eipä niitä ovelta olisi enää edes saanut sillä teatteri oli loppuunmyyty. Liput olivat tällä kertaa harvinaisen kalliit, peräti 15 euroa / henkilö. Eli sen suhteen odotukset olivat korkealla. Valitettavasti tällä kertaa esitys ei niin vakuuttanut vaikka ihan ok olikin. Mutta parempiakin on nähty ja halvemmalla hinnalla. Mutta Kian kannalta esitys oli mielenkiintoinen sillä olemme lukeneet Liisa Ihmemaassa- kirjaa, joten tarinan kulku oli jo etukäteen tuttu. 
Huomenna sitten olisi edessä kaupassa käyntiä, siivoilua ja viimeisiä joululahjaostoksia sillä tiistaina on dia de Reyes Magos eli Loppiainen. Yön aikana itämaantietäjät tuovat viimeset paketit ja niitä avataan sitten tiistaiaamulla. Ja päivää vietetään ystäväperheiden kanssa lounaan merkeissä. Illalla saapuvat sitten vieraat mantereelta ja keskiviikkona suuntaammekin sitten saaren eteläosaan loppuviikoksi. 

Mukavaa alkavaa viikkoa! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti