sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Joululahjatoiveeni pukille...

Enpä ole aikoihin kirjoittanut lahjatoiveita joulupukille mutta tänä vuonna ajattelin sen tehdä. Lista on ehkä vähän pitkä joten ihan kaikkea ei ehkä pukkikaan pysty toteuttamaan vaikka mielestäni olen ollut hyvin kiltti tänä vuonna. Kaapit meillä pursuaa jo tavaraa joten kaikki kipot, kupit ja kulhot voin jättää suosiolla väliin. Mutta jos tällä kertaa pukki toisi jotain vähän erilaista... 

Joten hyvä Joulupukki, 

1. Ihan ensimmäisen toivoisin tietysti terveyttä - ei pelkästään itselle vaan kaikille läheisille ja ystäville.
2. Toiseksi sitä, että itsellä sekä kaikilla läheisillä ja ystävillä olisi hyvä mieli ja hyvä olla. Rakkautta, onnellisuutta, hyvinvointia ja jaksamista pukinkonttiin, plese. Sekä paljon, paljon ilonaiheita. Ja työtä sitä tarvitseville. 

Nämä toiveet eivät koske vain tulevaa joulua vaan jos pukki voisi ystävällisesti huolehtia siitä, että ne olisivat paketissa ihan joka vuosi. 

Sitten olisi mukavaa jos:
- Näkisi kavereita enemmän, valtaosa kavereistani kun asuu niin kaukana. Olisi myös ihanaa päästä kaveriporukalla vaikka jollekin reissulle. Edes viikonlopuksi. 
- Löytäisi jonkun mahtavan kuntosalin ja sen myötä paljon treeni-intoa. Tai kaikista paras olisi, jos pukki viitsisi lähettää nykyiselle kuntosalilleni vähän parempia ohjaajia. 
- Olisi mukavaa päästä myös leijasurffaamaan vähän useammin. 
- Ja ainakin yksi lumilautailureissu vuoden aikana olisi tosi hieno juttu. Mieluiten niin, että olisi mahtavat lumiolosuhteet ja kaunista, aurinkoista talvisäätä tiedossa. Ja jos vielä sellainen paikka, että ei olisi hissijonoja ja ruuhkaa rinteissä. 
- Olisi myös mukavaa jos Suomessa olisi kaunis, lämmin ja aurinkoinen kesä. Ainakin sitten heinäkuussa, kun sinne olisi tarkoitus suunnata. Ja jos ne kaikki hyttyset voisi lähettää vaikka Venäjälle?
- Ja tietysti olisi kivaa, että jos ja kun maaliskuussa suuntaamme Suomeen, niin siellä olisi  vielä silloin kaunis talvisää. Niin että Kia pääsisi harjoittelemaan hiihtoa ja luistelua

- Joku ylläri olisi myös ihanan piristävä juttu
- Olisi myös ihanaa, jos saisi järjestettyä jonkun kivan yllätyksen läheiselle tai ystävälle

Sitten ihan pari sellaista helppoa juttua:
- Joku kiva keittokirja voisi olla yes. Ei siis mitään 365 arkiruokaa vaan joku, jossa olisi jotain uutta ja mielenkiintoista. Vaikkapa...


- Ja aina olen haaveillut kunnon laadukkaasta neuletakista, siis ihan sellaisesta perusmallista mustana. Tähän asti olen tyytynyt  H&M laatuun mutta valitettavasti kovassa käytössä ne nukkaantuvat tosi nopeasti. Eli siis joku sellainen, mikä kestää vähän kovempaankin kulutusta. Esim. jotain tämän tyylistä...


Ja sitten olisi pari myös vähän haastavampaa juttua, että jos pukki haluaa mennä vähän mukaavuusalueensa ulkopuolelle haasteita hakemaan. Niin tällaista olisi myös toiveissa:
- Jos vaikka saisi vähän vähemmän ilmansaasteita tänne Las Palmasiin niin että koti ja terassit eivät olisi jatkuvasti täynnä mustaa liikennepölyä.
- Ja tietysti pukki voisi uudistaa tämän meidän asunnon keittiön, vaihtaa tummat puulattiat johonkin vähän valoisampiin ja hävittää muurahaiset sekä kaikki muutkin ötökät meidän kodista.

                                  Alakerran lattiat vaikka jotain tämäntyylistä, vaaleata lankkua

Keittiö vaaleata perussettiä


- Kyllähän se lottovoittokin tietysti kelpaisi (vaan ensin pitäisi ehkää muistaa lotota...)Lopuksi vielä yksi turhamainen lahja... Olen nyt parin kuukauden ajan yrittänyt päästä eroon muutamasta kilosta. Tiedän, että olen täysin normaalipainoinen mutta olisin tyytyväisempi, jos se vaaka näyttäisi edes 3 kg vähemmän. Sehän ei ole paljon mutta tuntuu, että niistä ei niin vain eroon pääse. Ei vaikka liikuntaa harrastan säännöllisesti 4-5 krt viikossa ja lisäksi yritän syödä melko terveellisesti. Mutta sitten tulee aina jotain "tekosyitä" (lomareissuja, vieraita, juhlia tmv.) niin että tulee syötyä paljon ulkona ja sitten se hyvin alkanut painonpudotus hyytyykin siihen.  Eli tämä voisi nyt olla vaikka sellainen pikkujoululahja? Aloitan huomenna ja jos sitten vuoden loppuun mennessä vaaka näyttäisi mukavia lukuja. Voisihan sen uudenvuoden lupaukseksikin jättää mutta malttamaton kun olen, niin eiköhän taas aloiteta projekti uudelleen. Ja tällä kertaa pidäthän pukki huolta siitä, että vieraista ja lomareissuista huolimatta homma etenee. Jooko?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti