lauantai 18. lokakuuta 2014

Vielä on kesää jäljellä....

Tällä viikolla olemme saaneet nauttia ihan aurinkoisista alkusyksyn päivistä. Aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta päivittäin mutta lämpötilat ovat pysyneet siedettävinä eli mitään 30 asteen helteitä ei ole enää onneksi ollut. Mutta toki iltapäivän kuumimpana hetkenä on päästy yli 25 asteen. Mutta toisaalta klo 17 jälkeen on ollut täydellinen keli - lämpötila noin 23-25 astetta ja nyt kun aurinko paistaa jo selvästi matalammalta kuin mitä keskikesän aikaan niin lämpö on huomattavasti siedettävämpää. Nyt olisi täydellinen hetki lomailla täällä! 

Tosin itse olen ollut tämän viikon niin kiireinen eli rannalle tai edes uima-altaalle ei ole tullut suunnattua. Mutta ei haittaa.. Näistä päivistä on tullut nautittua muutenkin. Itse asiassa ensimmäistä kertaa kuluneen vuoden aikana on ollut sellaisia hetkiä, että ihanaa. Silloin kun säät suosii, niin täällä Las Palmasissakin on ihan mukavaa asua. 

                             Vaikka säät suosii niin uima-altaalla ei ole ruuhkaa. Edes viikonloppuna..Myös lähipäiville on luvattu kaunista keliä, joten nautimme nyt tästä. Ja toivottavasti tänä vuonna saamme nauttia vähän enemmän näistä keleistä kuin mitä viime vuonna. Ensi keskiviikkona suuntaamme 3 päiväksi Madridiin ja sieltä jatkamme matkaa entiselle kotisaarelle Fuerteventuralle, jos vietämme 5 päivää. Molempiin paikkoihin on luvattu ihan kauniita kelejä. Jopa Madridissa päästään päivisin vielä yli 20 asteeseen, joten ei hullumpi syyskeli myös siellä. Ja Fuerteventuralla meitä odottaa vielä täyskesä!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti