torstai 10. huhtikuuta 2014

Taidetta kotiin

Olemme aina Kiaa kovasti kannustaneet värittämään, piirtämään, maalaamaan jne. Mutta muutamia innostuspuuskia lukuunottamatta puuha ei ole sen kummemmin neitiä kiinnostanut. Tai vesiväreillä maalaaminen on toki ollut suosikkipuuhia. Mutta esim. värittäminen ei ole kiinnostanut käytännössä lainkaan.

Viime aikoina jonkinlaista kiinnostusta on herännyt ja nyt lähes joka päivä neiti piirtää jotain. Eilen tuli oikein innostuspuuska ja kerralla tuli monta paperia "taidetta" eli kuvia, joista saa jo jotain selvääkin. Tähän asti ainoat järkevät tuotokset ovat olleet lähinnä ympyröitä ja kukkia. Jatkamme siis kannustamista näiden puuhien pariin edelleen ja toivottavasti innostus kuvataiteisiin jatkuu. 

Värit neiti valitsi tarkkaan mutta en valitettavasti saanut selvyyttä, että miksi kyseiset värit tuli valittua. 

Tässä Kian näkemys meistä eli Kia, mami ja papi

 Tässä abuela Chati ja abuelo Pedro eli Espanjan isovanhemmat

Tässä Pedro-setä, Pedro-serkku sekä setän tyttöystävä Diana

Tässä puolestaan mummu ja Esa-pappa

Tässä puolestaan isomummu, jolla kuulemma korkokengät jalassa. Ja tämä "pääjalkainen" on saanut jo hiuksetkin päähänsä. 

Tässä kuvassa näkyy omaa taidettani 3-vuoden ikäisenä. En tiedä tarkalleen, että montako kuukautta päälle 3 vuotta mutta veikkaisin, että joku 3.5 vuotta on ikää kyseisessä kuvassa. Saa nähdä, että mitä Kia piirtelee tuossa samassa iässä. 

Huomenna onkin viimeinen arkiaamu sillä viikonlopun jälkeen maanantaina 14.4 suuntaamme neidin kanssa 2-viikon Suomi-lomalle. Kialle tulee siis pieni breikki myös koulusta mutta täytyy keksiä jotain kehittävää puuhaa myös loman ajaksi. Vaikka tärkeintä on tietysti kielikylpy, joka loman aikana tulee. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti